Attentie
  • Gebrek aan toegang tot rechten - file '/images/header_photos/IMG_4370%20a.jpg'

Wie zijn wij: Gemengd Koor

IMG 4370 a

Het Rehobothkoor is ontstaan op 10 september 1981. In al die jaren van het bestaan van het Rehobothkoor is er een enthousiaste groep zangers die elke week de repetitieavonden bijwonen. Op maandagavond wordt er van 20.00 tot 22.00 uur hard gewerkt om de psalmen en gezangen in te studeren. Het gemengde koor bestaat uit ongeveer 55  leden. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om mee te zingen met ons koor. De repetities worden in de kleutergymzaal van de Rehobothschool, Schoonbeekhof 53 te Kootwijkerbroek gehouden.

De doelstelling van het Rehobothkoor is psalmen en gezangen zingen tot eer van Gods grote Naam. Dit is ook terug te vinden in ons logo. De notenbalk die daarin is verwerkt, geeft de eerste regel weer van psalm 33: 1.

Sinds oktober 2013 staat het koor onder leiding van Ton Bugering. Jan Hendrik van Schothorst heeft de leiding gehad van september 2010 tot oktober 2013 maar moest de samenwerking met het Rehobothkoor opzeggen ivm zijn benoeming bij het Mannenkoor Ede. Daarvoor heeft het koor 25 jaar onder leiding van Arie Loonstra gezongen.