Agenda: Gemengd Koor

Wij repeteren elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Rehobothschool,
Schoonbeekhof 53 te Kootwijkerbroek.

Hieronder vindt u onze geplande uitvoeringen en andere belangrijke data:

Gemengd koor:

Op 30 maart 2020 organiseren we een open avond. Ken je iemand die van zingen houdt, maar nog over de streep getrokken moet worden? Dan is deze avond een mooie gelegenheid om hem of haar uit te nodigen. We zullen deze avond een aangepaste repetitieavond hebben die meer toegespitst is op de kennismaking met ons koor. Iedereen is van harte welkom!

Op 13 april 2020 is er geen koor i.v.m. Pasen.

Op 27 april 2020 is er geen koor i.v.m. meivakantie.

Op 4 mei 2020 is er geen koor i.v.m. meivakantie.

Op 16 mei 2020 hopen we in de Hervormde kerk te Kootwijkerbroek een uitvoering te hebben, samen met het Gelders Mannen Ensemble. Dirigent hiervan is Arie Kortleven. Het orgel zal bespeeld worden door Arie Kortleven, de piano door Ton Burgering en als solist werkt Janine Wilbrink mee. De kerk is open vanaf 19.00 uur, aanvang uitvoering is om 19.30 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.

Op 13 juni 2020 zijn wij uitgenodigd om mee te doen met de Damzang in Amsterdam.

Op 22 juni 2020 hopen we te zingen in De Honskamp te Lunteren.

Op 24 juni 2020 is het kooruitje.

Op 29 juni 2020 is de start zomervakantie.

Op 7 september 2020 hebben we de eerste repetitieavond van het nieuwe seizoen.

Op 19 oktober 2020 is er geen koor i.v.m. herfstvakantie.

Op 4 december 2020 in de Joriskerk te Amersfoort, een adventsconcert waarbij we het oratorium “In de volheid van de tijd” gaan uitvoeren. Een gezamenlijk concert van de koren van Ton Burgering met: Hervormd gemengd koor Soli Laus Deo, het meisjes en jongeren koor Zanglust en Christelijk Ensemble Parlando. Martien van de Zwan is organist en Leander van der Steen pianist.

Op 21 december 2020 in de Hersteld Hervormde kerk van Lunteren, samen met het kinderkoor.

Voor alle data geldt Deo Volente